A jó minőségű és esztétikus tetőablak az otthonunk dísze lehet, hiszen ma már többféle színben készülnek, és nagyon korszerű technológiával. Érdemes a minőséget előtérbe helyezni az ár ellenében, nehogy pár év múlva beázással vagy vetemedéssel kelljen szembenéznünk. 

A Te Ablakod dunaújvárosi nyílászáró üzletében tetőablakok mellett mindenféle egyéb nyílászárót is megtalálhatunk. A Velux tetőablak a vásárlók egyik kedvence. Az ismert és megbízható nyílászáró márka magas minőséget és esztétikus külsőt képvisel, amelyek ráadásul tartósak és nagyon korszerű technológiával készülnek. Akik szeretnek belemenni a részletekbe, és kíváncsiak arra is, vajon milyen hőszigetelő képességgel rendelkeznek az ablakok, érdemes felkeresniük a cég weboldalát. Itt ugyanis az ablak típusok hőszigetelő képességeire és egyéb technikai paramétereire is találunk pontos adatokat.

A nyílászárókra több év garanciát biztosítanak, és választható a profil anyaga is: a hagyományos, természetes anyagok kedvelőinek rendelkezésre áll a modern műanyag változatok mellett fa profilú tetőtéri ablak is.