A munka világa mindig változik és kihívásokat tartogat mindenki számára. Az emberek különböző pályákon járnak, különböző munkahelyeken dolgoznak és különböző döntéseket hoznak a karrierjük során. Carina Maggar, a híres író, olyan könyvet írt a munka világáról, amely szórakoztató és humoros módon osztja meg tapasztalatait, miközben segít az olvasóknak navigálni a munkahelyi kihívások és döntések útvesztőjében.

Carina Maggar életében számos munkakört kipróbált. Mindent árult, kutyát sétáltatott, blogolt, filmstúdióban dolgozott és műsorvezetőként is tevékenykedett. Karrierje nem követte a hagyományos utat, inkább a kétségbeesés, spontaneitás és intrika határozta meg döntéseit. Munkahelyről munkahelyre szállva rengeteg emberrel találkozott, akik különböző szakaszokban jártak a karrierjükben.

A kötet egy inspiráló útmutató azoknak, akik szeretnék megérteni és megtanulni a munka világában rejlő kihívásokat. A humoros és életszagú történetei segítenek az olvasóknak felkészülni a munkahelyi helyzetekre, és megtanulni a fontos leckéket, amelyeket ő már megszerezett a tapasztalatai során. A kötet megrendelhető a Scolar kiadónál.