Bármennyire is el akarjuk kerülni, bizony az életben vannak nehezebb időszakok, amelyeken úgy érezhetjük, hogy egyedül nem tudunk túllendülni. 

Egy hirtelen szakítás, vagy kényszerű munkahelyváltás például elég stresszes és megterhelő tud lenni, vagy itt van mindjárt a pandémia, mely lelki egészségünkre is negatívan hatott. Ilyenkor segíthet, ha van valaki, akinek kibeszélhetjük a problémánkat, mielőtt még maguk alá temetnének minket.

Szerencsére nem is kell egyedül mindent megoldani, hiszen van segítség. Bajnai Nóra második kerületi pszichológus sokféle élethelyzetben segíthet. Egyik fő szakterülete a sportpszichológia, e mellett pedig a kiégés, a stresszkezelés vagy éppen párkapcsolati problémák esetén is érdemes hozzá fordulni. Külső szemlélőként máshogyan látja a problémánkat, ezért tud hatékonyabb lenni, ha pszichológushoz fordulunk, mintha magunk próbálnánk megküzdeni a nehézségeinkkel. Ne feledjük, hogy minden nehézségből tudunk tanulni, és ha sikerül a kihívásaink sikeresen kezelni, akkor azzal jelentősen nőhet az önbizalmunk, önértékelésünk.