A Learning Innovation több, mint 2 évtizede alakult humán területen, de ennél jóval többet is kínál. A cég elsősorban felnőttképzéssel, vezetői képzések lebonyolításával, innovációs fejlesztésekkel, tartalom- és szervezetfejlesztéssel, illetve üzleti tanácsadással foglalkozik, valamint a projekt menedzsment területén is sok tapasztalattal rendelkezik.

A pályázatokkal is foglalkozó szervezet célja, hogy megrendelőik pályázata minél előbb sikeres projektté fejlődjön. Ennek érdekében a projekt teljes ideje alatt biztosítják az előírásoknak megfelelő és a szükséges monitoring tevékenységet. A projekt végrehajtása során vállalják a menedzsment és pénzügyi tanácsadást, az előrehaladási jelentések és kifizetési kérelmek elkészítését, a megvalósítást koordináló különféle intézményekkel, a projektzárás lebonyolítását és a már lezárult fejlesztések utógondozását is. 

A Learning Innovation szakértői csapatára bátran lehet alapozni a projekt menedzsment területén, hiszen a vállalkozás tevékenységének középpontjában a kezdetektől fogva a partnerközpontúság és a magas színvonalú szolgáltatás áll.