A Learning Innovation a felnőttképzés elismert hazai szakértője, amely már több, mint 20 éve működik, elsősorban humán területen. A felnőttképzés mellett ugyanis szervezetfejlesztéssel, üzleti tanácsadással, projekt menedzsmenttel és pályázatírással is foglalkoznak.

Az indulástól kezdve a magas szakmai színvonalat és a partner központúságot helyezték előtérbe, így egyáltalán nem meglepő, hogy rendelkezik az IFKA minősítésével is. A Learning Innovation engedéllyel rendelkező felnőttképző cég, amelynek képzési kínálatában sokféle felnőttképzést találunk: például pedagógus, egészségügyi vagy szociális továbbképzések közül is válogathatunk.  A vállalkozás a 2001. évi CI. törvény szerint akkreditált, 2014-től engedéllyel rendelkező felnőttképzési intézmény.

A Learning Innovation magas szakmai színvonalát mutatja az is, hogy IFKA minősítéssel is rendelkezik. Az IFKA 2013 óta az Iparfejlesztési Közalapítvány jogutódja, és a hazai gazdasági, innovációs és műszaki közélet aktív szereplője. Tevékenységével sokféle módon támogatja a magyar vállalkozásokat, hídképző intézmény szerepét tölti be.