Sajnos számos olyan munkaerő közvetítő vagy kölcsönzéssel foglalkozó iroda létezik, ahol az álláskeresők egyéni érdekei háttérbe szorulnak és csupán a profitra hajtanak. Egy ilyen hely kellemetlen benyomást tesz minden jelentkezőre és rossz emlékeket hagy maga után. Szerencse, hogy vannak evvel ellentétes beállítottságú cégek is.

A Jobtain munkaerő kölcsönzést végző vállalat filozófiája az emberközpontúság. Kollégáik is hétköznapi emberek, akik embereken segítenek. Náluk az empátia és a segítőkészség indulásuk óta alapértékrend. Célul tűzték ki, hogy a hozzájuk fordulók érdekeit szem előtt tartva találják meg számukra legjobban passzoló munkákat. A gyors és hatékony munkavégzésük színvonalának fenntartása mellett a fejlődés is nagy motivációjuk.

Ha váltanál vagy régóta keresgélsz és érdekel egy hosszútávú, biztos állás Budapest vagy az ország egyéb területén, keresd fel a Jobtain honlapját. Náluk folyton frissülő, aktuális munkák várnak, barátságos vevőszolgálatuk pedig minden kérdés esetén segítséget nyújt.